Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Meral Akşener’den Terme’de fındık ve çeltik vurgusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener’den Terme’de fındık ve çeltik vurgusu
Karadeniz gezisi kapsamında Samsun’un Terme ilçesini de ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener yaptığı konuşmada, fındığın kilogram fiyatının 74 lira, çeltiğin kilogram fiyatının ise 15 lira olarak açıklanması gerektiğini vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karadeniz gezisi kapsamında Ordu’nun ardından Samsun’un Terme ilçesinde ziyaret programı gerçekleştirdi. Terme’de vatandaşlarla bir araya gelen Akşener, Temmuz ayının son günlerine gelindiğini anımsatarak fındık ve çeltik üreticilerinin merakla beklediği fiyat açıklamasının en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguladı.

FINDIK 74 LİRA, ÇELTİK 15 LİRA OLARAK AÇIKLANMALI

İYİ Parti’nin siyasi anlayışına göre iktidarın hizmet ettiğini, muhalefetin ise halkın avukatlığını yaptığını söyleyen Akşener, “Ben dahil herkesi buraya getirin, karşınızda resmi tanzim durdurun, dertlerinize çözüm ürettirin, bizleri çözümlerimiz üzerinden yarıştırın, rekabet ettirin. Hangimizin çözümü daha iyiyse onu destekleyin. Karadeniz gezimizin amacı fındık ve çeltik fiyatı açıklamaktır ki iktidar onu yerine getirsin. Fındık için yaptığımız derin bir çalışmanın sonucunda fındığın kilogram fiyatının 74 lira olarak açıklanmasını istiyoruz. Sizler Türkiye’de üretilen çeltiğin yüzde 17’sini üretiyorsunuz. Çeltik için de en az 15 lira açıklanması gerekiyor” diye konuştu.

‘Kavgadan uzak, herkesin birbiriyle doğru dille konuştuğu ve milletimizin derdine çare üretilen bir siyasi anlayışı inşallah birlikte inşa edeceğiz’ diyen Akşener, “Kim ne derse desin, hangi yün yumağına atarlarsa atsınlar şart olsun yün yumağına biz kapılmayacağız. Biz makulün peşinde olmaktan, sizin derdinizle dertlenip, onlara çözüm üretmekten, rekabeti de çözümler üzerinden yapmaktan ayrılmayacağız, kavganın bir parçası olmayacağız” ifadelerini kullandı.

SONUNDA FAİZİ SİLİNDİ

Son günlerde ülke gündemine oturan KYK faizlerine değinen İYİ Partili Akşener, “Dertlerinizi söyledikçe, o dertler üzerinde durdukça, ‘çare üretin’ dedikçe iktidar bazı şeyleri yapmaya başladı farkında mısınız? 5’li çetenin sildikleri vergileriyle gençlerin KYK borçları silinebilirdi. Ama söyleye söyleye sonunda faizi silindi. Demek ki neymiş? Siz isterseniz olurmuş. Sizin sesinizi duyuranların sesinin duyulmasını sağlarsak olurmuş” dedi.

Konuşmalarının ardından Meral Akşener, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve çalışanların sorunlarını dinleyen Akşener, bir işletmede çalışan üniversite mezunu gençlerle sohbet etti.

AKŞENER’E ‘AMAZON KADIN’ HEDİYESİ

Esnaf ziyaretleri sonrasında İYİ Parti Terme İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan sürprizle Meral Akşener’in doğum günü kutlandı. İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, ilçenin sembolü olan ‘Amazon Kadınları’nın heykelini ‘Akşener’e takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
13 gündür kayıp çocuktan acı haber geldiÖnceki Haber

13 gündür kayıp çocuktan acı haber geldi

BİK’ten gazetelere ‘naylon’ operasyonuSonraki Haber

BİK’ten gazetelere ‘naylon’ operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!