Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Musa Şen ile Akçaykaracalı 4 kat büyüdü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Musa Şen ile Akçaykaracalı 4 kat büyüdü!
Göreve başladığı dönemden itibaren mahalledeki hane sayısının 4’e katlandığını söyleyen Akçaykaracalı Mahallesi Muhtarı Musa Şen, “Türkiye genelinde olduğu gibi köyümüz de AK Parti hükümetiyle beraber çağ atlamıştır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği talimatlar doğrultusunda halkın hak ettiği hizmeti gösterdiklerini ifade eden Akçaykaracalı Mahallesi Muhtarı Musa Şen, göreve geldiği günden itibaren mahalledeki hane sayısını 4 kat büyüttü.

“HALKA SEÇMEN GÖZÜYLE BAKMADIM”

Siyasette ve yöneticilikteki başarının sırrını azimli çalışmada saklı olduğunu kaydeden Muhtar Şen, “Bu göreve ilk adımımızı attığımızda tereddütsüz başarmanın tek yolunun dürüstlük ve çalışkanlıktan geçeceğini biliyordum. Bizler mahallemiz insanına bir seçmen olarak değil; ağabey, kardeş, anne, baba olarak baktık. Hiçbir zaman halka seçmen gözüyle bakmadım. Mahallemizde kimin neye ihtiyacı olsa derhal saat gözetmeksizin yardımına koştuk. Görev süremiz boyunca mahallemizde kar, kış demeden sel, afet dinlemeden 7 gün 24 saat esasıyla sahada çalışmalarımızı sürdürdük” diye konuştu.

TÜRKİYE İLE BERABER AKÇAYKARACALI’DA ÇAĞ ATLADI

Pandeminin de etkisiyle beraber köye dönüşlerin gerçekleştiğini ifade eden Muhtar Musa Şen, Akçaykaracalı Mahallesi’nin kısa sürede büyük yatırımlar aldığını kaydetti.

Terme Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mahalledeki çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğin vurgulayan Muhtar Şen, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Ülkemize, AK Parti hükümetiyle beraber dev yatırımlar gerçekleştirilerek hayal edilemeyecek noktaya ulaştırılmıştır. Eğitim, sağlık, ulaşım, teknoloji ve diğer birçok farklı alanda yapılan projeler neticesinde Türkiye büyük bir sıçrama yaşamıştır. Büyüyen ve gelişen Türkiye ile birlikte Akçaykaracalı Mahallesi’de aldığı yatırımlar neticesinde çağ atlamıştır. Günümüzde tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sorunlar yaşanmaktadır. Ancak bu zamana kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sorunlarla nasıl mücadele ettiyse bundan sonra da sorunların üstesinden gelecektir. AK Parti ve MHP ittifakıyla ülkemiz emin adımlarla 2023 Türkiye’sine ilerlemektedir.”

GIDA KRİZİNE KARŞI ÖNLEM ALINMALI

“Avrupa’da vagon olmaktansa Türkiye’de lokomotif olmayı tercih ederim” diyen Muhtar Şen, “Dünya medyasında yayınlanan haberlerde dünyayı bekleyen kıtlık krizi riski olduğu tartışılıyor. Buna istinaden ülkemize, bölgemize hatta ilçemize baktığımızda birçok çiftçi artan maliyetler dolayısıyla ekim yapmayacağını belirtiyor. Şehrimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceği çiftçinin üretimine bağlıdır. Tarım, en zorunlu hayat giderimizdir. İnanıyorum ki Türkiye Devleti Cumhuriyeti bu konudaki tasarrufunu bir an önce açıklayacak ve gerekli tedbirleri alarak bu gıda krizinin önüne geçecektir. Yakın gelecekte yaşamın şehirlerde değil, köylerde olacağına eminim” ifadelerini kullandı.


Araçta sıkışan yaralıların yardımına TAKE yetiştiÖnceki Haber

Araçta sıkışan yaralıların yardımına TAK...

Polis'ten Termeli vatandaşlara uyarı!Sonraki Haber

Polis'ten Termeli vatandaşlara uyarı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!