Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Mustafa Sarıgül ve Fıs Fıs İsmail’den Terme’ye tam not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Sarıgül ve Fıs Fıs İsmail’den Terme’ye tam not
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile Çocuklar Duymasın dizisinin ‘Fıs fıs İsmail’i oyuncu Süleyman Yağcı Terme pidesinin ve pirincinin muhteşem lezzetleri olduğunu söyledi.

Samsun’un yöresel ürünlerinin ve kent kültürünün İstanbul’da tanıtıldığı “Büyük Samsun Buluşması”nda Terme standını ziyaret eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile oyuncu Süleyman Yağcı Terme pidesi ile pirincinin lezzetini tadarak yiyeceklere tam not verdi.

SARIGÜL: “TERME PİDESİ HARİKA”

Stantta Terme pidesini tadan Mustafa Sarıgül, “Bazıları bakıyorum İtalya’ya gidiyor, pizza pizza. Buraya geliyor İtalyan pizzasını söylüyor. Ekonomik milliyetçilik Samsun Terme’nin pidesine sahip çıkmaktır. Adı da bizden tadı da bizden. Terme pidesi harika” ifadelerini kullandı.

FIS FIS İSMAİL TERME PİRİNCİNDEN YAPILAN PİLAVI İKRAM ETTİ

Binlerce kişinin katılımıyla Samsun’un tüm bölgelerinin tanıtıldığı fuar alanında Terme standını ziyaret ederek yöresel ürünler hakkında bilgi alan, Çocuklar Duymasın dizisinin ‘Fıs fıs İsmail’i oyuncu Süleyman Yağcı, Karadeniz ürünlerinin lezzetlerini sevdiğini ifade etti.

Terme Belediyesi tarafından tanıtılmak ve tattırılmak üzere Terme pirincinden yapılmış pilav tenceresinin başına geçen oyuncu Süleyman Yağcı, “Uşaklar, Terme pirincini almayın demek isterdim ama diyemem çünkü almamak deliliktir” diye konuştu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ve oyuncu Süleyman Yağcı, Terme’nin yöresel ürünleri pide ve pirince tam not verdi.

Anahtar Kelimeler:
İstanbul’da Terme rüzgarıÖnceki Haber

İstanbul’da Terme rüzgarı

Terme’de 19 Mayıs TöreniSonraki Haber

Terme’de 19 Mayıs Töreni

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!