Salim Demirci Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu: Söğütlüspor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salim Demirci Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu: Söğütlüspor
Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası desteğiyle düzenlenen Salim Demirci Demir Ürünleri Kış Futbol Turnuvası’nın finalinde Miliçspor’u 4-2 mağlup eden Söğütlüspor şampiyon oldu.

Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın destekleriyle AE Organizasyon tarafından düzenlenen Salim Demirci Demir Ürünleri Kış Futbol Turnuvası sona erdi.

15 takımın katıldığı turnuvanın final maçında karşılaşan Miliçspor ile Söğütlüspor arasındaki rekabet 4-2 olarak skor tablosuna yansıdı. Miliçspor’un mağlubiyetiyle birlikte Söğütlüspor turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada, Miliçspor 2., Elay Kereste 3., Gölyazıspor ise 4. oldu.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Turnuvanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ve başarılı futbolculara kupa ve madalyaları AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Serdar Körpe, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Barış Aktepe, SAMTER Başkanı Recep Ormancı ve sponsorlar tarafından verildi.

TURNUVALAR GELENEKSEL HALE GELECEK

Düzenlenen futbol turnuvalarına büyük talep gösterildiğini belirten AE Spor Organizasyon yetkilisi Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar, “Her geçen gün büyüyen kitlemizle birlikte Termemizde daha iyi spor organizasyonlarına imza atacağız. Salim Demirci Demir Ürünleri Kış Futbol Turnuvası başarılı şekilde sona erdi. Bu tür organizasyonları geliştirerek ilçemizde geleneksel hale getireceğiz” ifadelerini kullandılar.

Salim Demirci Demir Ürünleri Kış Futbol Turnuvası’na katılan takımlar ise şu şekilde:

Köybucağı Korganlılar, Gölyazıspor, Gökkuşağı Alçı, Miliç Havalandırma, Elay Kereste, Karabıyık Tarım, Hitek Nakliyat, Genç Evcililer, Lider Telekominasyon, Sanayispor, Cep Hastanesi, Söğütlüspor, Gecekondu FK, Üniversitespor, Kuzey İletişim.

Salim Demirci Demir Ürünleri Kış Futbol Turnuvası’nda gol kralı olan ilk 10 oyuncu ise şöyle:

İshak Özden 22 gol, Abdulkadir Küçük 13 gol, Salih Ateş 12 gol, Tunahan 10 gol, Emir Yüksel 10 gol, Yasir Keyif 9 gol, Yücel Con 8 gol, Ali Yılmaz 8 gol, Abdulbaki Semiz 8 gol, Özkan Özdemir 7 gol.


Yavuz İçlek son yolculuğuna uğurlandıÖnceki Haber

Yavuz İçlek son yolculuğuna uğurlandı

Terme’de ‘2. Pide-Pirinç-Balık Festivali’Sonraki Haber

Terme’de ‘2. Pide-Pirinç-Balık Festivali...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!