YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Samsun CHP’den AK Parti Kongresi’ne Sert Çıkış!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun CHP’den AK Parti Kongresi’ne Sert Çıkış!
CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, ülke genelinde korona virüsle mücadele edilirken AK Parti’nin gerçekleştirdiği 7. Olağan Büyük Kongresi’ndeki görüntülerin pandemi koşullarına uygun olmadığını dile getirdi.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin pandemi koşullarına uygun olarak yapılmadığını belirterek, tepki gösterdi.

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu’ya “Samsun’da ve Türkiye’de herkese korona virüs var maşallah bir size yok. Sayın İl Başkanı bu işin sırrı nedir?” diyen CHP İl Başkanı Fatih Türkel, “Öyle görünüyor ki lokanta ve kafe esnafı 1 yıldır dört gözle sınırlı pandemi koşulları adı altında bir umut sizden çare beklerken evinde aş yerine taş kaynatırken, siz gene lebalep bir şekilde kongrenizi yaptınız, geldiniz. Samsun'da ve Türkiye'de herkese Kovid-19 var maşallah bir size yok. İl Başkanı bu işin sırrı nedir? Sayın Aksu partilerden, siyasette taraf olmaktan çok daha önemli ve değerli olan insan hayatıdır. Hastalık bulaştırma ve Allah korusun bu vesile ile canların yitirilmesine sebep olma vebalı hepinizin üzerinedir, bilesiniz” dedi.

KONGREDE NE GİDİ TEDBİRLER ALINDI?

Korona virüs kategorilendirmesinde ‘Çok yüksek riskli iller’ listesinde yerini alan Samsun’dan çok sayıda araç AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne katılım sağladı. Bu durumu eleştiren CHP İl Başkanı Fatih Türkel, konuyla ilgili olarak Samsun Valiliği’ne şu soruları yöneltti:

“Samsun il ve ilçelerinden AK Parti Kongresi'ne kaç otobüs kaldırıldı? Gidenlerin listeleri tutuldu mu? HES kodları kontrol edildi mi?  Ankara dönüşünde en azından yolda bir sürü vatandaşı çevirip sorulduğu gibi ateşleri ölçüldü mü?”


Çiftçinin korkusu zirai don gerçekleştiÖnceki Haber

Çiftçinin korkusu zirai don gerçekleşti

Terme’de çalınan 700 kilogram fındık ele geçirildiSonraki Haber

Terme’de çalınan 700 kilogram fındık ele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!