Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Samsun’da Kritik Toplantı: Yeni Kararlar Kapıda!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsun’da Kritik Toplantı: Yeni Kararlar Kapıda!
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koronavirüs denetimlerinin arttırılmasını ve vatandaşların belirlenen kurallara uyması gerektiğini söyledi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, korona virüs denetimlerinin arttırılmasını ve vatandaşların belirlenen kurallara uyması gerektiğini söyledi.

Salgınla mücadelede başarıya ulaşabilmek için vatandaşların kurallara eksiksiz riayet etmesi gerektiğini ifade eden Vali Zülkif Dağlı, denetimlerin arttırılması ve randevu alamadığı için aşı olamayan 65 yaş üstü vatandaşlara ulaşılması gerektiğini vurguladı.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Konuyla ilgili olarak Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Korona virüsün ilimiz genelindeki son durumu, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve aşılama çalışmalarının görüşüldüğü Kovid-19 Değerlendirme Toplantısı, Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında, ilçe kaymakamlarının katılımıyla gerçekleştirildi” denildi.

KURALLARA UYULMALI

Vali Dağlı, salgınla mücadelede başarıya ulaşmak için vatandaşların belirlenen kurallara eksiksiz riayet etmesinin çok önemli olduğunu, denetimlerin artırılmasını ve kaymakamların denetimlere bizzat katılmasını, MHRS ve 182 üzerinden randevusunu alamadığı için aşı olamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlara mutlaka ulaşılması ve evlerine gidilerek aşılarının yapılmasını istedi.


Engelli bireyin evinde çıkan yangın korkuttuÖnceki Haber

Engelli bireyin evinde çıkan yangın kork...

Çalışmayan aracını ateşe verdi, sönene kadar başında beklediSonraki Haber

Çalışmayan aracını ateşe verdi, sönene k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!