Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Şenol Kul: "Engelli bireylerin hayatı kolaylaştırılacak"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şenol Kul: "Engelli bireylerin hayatı kolaylaştırılacak"
AK Parti Terme Belediye Başkan Aday Adayı Şenol Kul, ilçede engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak adımlarım atılacağını söyledi. Terme'nin, engelli vatandaşlar için engelsiz kent olacağını belirten Kul, "Engelsiz çocuk parkı, taksi, plaj gibi birçok projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

Samsun'un Terme İlçesi AK Parti Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, göreve geldiğinde, engelli bireylerin  günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlar ve zorlukların ortadan kaldırmasına yönelik çalışmalar yapılacağını açıkladı. Dezavantajlı bireylerin taleplerini yerine getirmede sorumlulukları bulunduğunu ifade eden Şenol Kul, yaşam alanların buna göre düzenleneceğini, engelsiz çocuk parkı, taksi, plaj gibi birçok projeyi hayata geçirmek için projeler hazırlandığını belirtti.
ENGELLİ BİREYLER İÇİN PROJELERİMİZ VAR
Terme'de engelli bireylerin hayatın içinde olmalarını önemsediğini dile getiren Şenol Kul, "Engelli arkadaşlarımızın belediyenin hizmet alanlarından talepleri var. Rehberlik hizmeti, kütüphane, kültür merkezleri, kurslar gibi. Tüm bu taleplerin yanında kendilerini çalışma yaşamına katılmalarını sağlayacak mesleki rehabilitasyon ve eğitim programları düzenlemeyi de kendimize görev edindik. Bunları da Allah nasip ederse göreve geldiğimizde yapacağız ve engelli kardeşlerimizin bu sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Ayrıca engellilerle ilgili faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla da koordineli olarak aktif bir çalışma içinde olacağız" dedi.
MALZEME TEMİNİNDE DESTEK OLUNACAK
AK Parti Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul, engelli bireyler için tekerlekli sandalye, yürüteç, koltuk değneği gibi malzemelerin temini konusunda destek olunacağını da vurguladı.


Samsun'da CHP'den laik eğitim sistemine karşı çıkan sözlere tepki eylemi "Milli Eğitim Bakanı görevden alınmalı!"Önceki Haber

Samsun'da CHP'den laik eğitim sistemine...

Terme Belediyesi'nde Ekonomik ZaferSonraki Haber

Terme Belediyesi'nde Ekonomik Zafer

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!