Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Terme Milli Eğitim Müdürü Değişti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme Milli Eğitim Müdürü Değişti!
Terme dahil Samsun’un diğer ilçelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde yeni atamalar yapılırken, kimi müdürler ise görevden alındı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaretler ve açılış programları için önceki hafta Samsun’a gelmişti. Bakan Mahmut Özer burada, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin görev yerlerinde değişikliğe gidileceğinin sinyalini vermişti. Bakan Özer’in Samsun ziyareti sonrasında Samsun genelinde 5 atama yapıldı.

Samsun kapsamında görevden alınan ve görev yerlerinde değişikliğe gidilen İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin isimleri ise şu şekilde:

“Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine; Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine İsmail Rahman Köse getirildi.

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine; Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Zahit Köseoğlu getirildi. Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise İsmail Yiğit atandı.

Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ak, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yalçınkaya, Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural’ın ise görevden alındığı öğrenildi.”

TERME’YE YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ATANDI

Terme’ye ilk olarak 2003 tarihinde atanan ve Oğuzlu İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekili olarak görev yapan Özer Ersoy, 14 Temmuz 2014 tarihinde Terme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanarak günümüze kadar görevine devam etti. 8 yıldır Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevini sürdüren Ersoy, 30 Mart 2022 tarihi itibariyle İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Ersoy’un atamasıyla birlikte Terme İlçe Müdürlüğü görevine ise İsmail Rahman Köse getirildi.

(ÖZER ERSOY)

(İSMAİL RAHMAN KÖSE)

Anahtar Kelimeler:
Ramazan pidesi fiyatları belli olduÖnceki Haber

Ramazan pidesi fiyatları belli oldu

"Sofrasında olmadığımız ihtiyaç sahibi kalmayacak"Sonraki Haber

"Sofrasında olmadığımız ihtiyaç sahibi k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!