YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış görevini devretti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış görevini devretti!
Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış, görevini Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na devrettiğini açıkladı. Terme Ülkü Ocakları’na kimin başkanlık yapacağı henüz belli değil.

6 yıldır Terme Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Hakan Tanış görevini devretti. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmayan Hakan Tanış, konuyla ilgili Terme Vizyon Gazetesi muhabiri İsmail Can Çam’a yaptığı açıklamada, taze kanların, yeni yüzlerin meydana çıkması gerektiğini belirtti.

Başkanlığı süresince yapılan etkinlik ve faaliyetlerde görev ifa etmiş arkadaşlarına da teşekkür eden Tanış, “Güzel ve başarılı etkinliklerimiz oldu. Her biriyle yaptığım faaliyetlerin çalışmaların değeri benim için çok önemlidir. 6 yıldır sürdürdüğüm Terme Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi teslim ettim. Artık bu bayrak yeni gelecek arkadaşımıza emanet olacak” diye konuştu.

“Yenilere ihtiyaç var”

Gazeteci İsmail Can Çam’ın, “Görevinizi bırakmanızdaki sebepler arasında siyasetin ikinci yüzü bulunuyor mu?” sorusu üzerine Hakan Tanış, “Sadece yeni ve taze kana ihtiyaç olması benim için geçerli bir sebeptir. Dargınlığımız, küskünlüğümüz yoktur. Bir amaç için geldik bir amaç için gidiyoruz” cevabını verdi.

Görevini teslim eden Hakan Tanış’ın yerine Terme Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinin kimin yürüteceği ise henüz netlik kazanmadığı yeni isim hakkında çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Hakan Tanış, “Bütün hemşehrilerimin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Terme Belediyesi bayramı evlere taşıdıÖnceki Haber

Terme Belediyesi bayramı evlere taşıdı

Vali Kaymak Samsun’un Korona Durumunu Açıkladı!Sonraki Haber

Vali Kaymak Samsun’un Korona Durumunu Aç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!