YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Vali Kaymak Samsun’un Korona Durumunu Açıkladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kaymak Samsun’un Korona Durumunu Açıkladı!
Samsun Valisi Osman Kaymak, ildeki korona virüs salgınına ilişkin gelişmeleri açıkladı. Vali Kaymak, vakaların bitmediğini ancak azaldığını kaydetti.

Ramazan Bayramı nedeniyle şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Samsun Valisi Osman Kaymak, şehit ailelerinin başlarının tacı olduğunu vurguladı. Bayramda şehit ailelerini yalnız bırakmak istemediklerini ifade eden Vali Kaymak, “Tüm dünyayla birlikte Türkiye de korona virüs salgını nedeniyle sıkıntılı günlerden geçiyor. Samsunlular bu süreçte bizlere çok yardımcı oldular. Kurallara dikkatli şekilde uyarak bu süreci Samsun'da yenmeye çalışıyoruz” dedi.

GÜNDE 40-50 VAKADAN 5-10 VAKAYA DÜŞTÜ

Salgın vakalarının Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da sıfırlanmadığına dikkati çeken Kaymak, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Samsun'da 15 gün öncesine göre vaka sayısı azaldı. Yani 15 gün önce günde 40 veya 50 civarında vaka görülürken şu an 5 ila 10 arasında görülüyor. Bazen 3 vakaya kadar düşüyor. Vaka sayısını sıfırlamadık ama azalttık. İstanbul'dan seyahat izni ile gelen vatandaşlarımız oluyor. Maalesef dışarıdan gelen vatandaşlarımızda vakalar var. İnşallah kurallara uymakla biz bunu atlatacağız.”

Anahtar Kelimeler:
Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış görevini devretti!Önceki Haber

Terme Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Tanış...

Terme'de cip denize uçtu!Sonraki Haber

Terme'de cip denize uçtu!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!