Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı
Terme’nin Gölyazı Mahallesi’nde bulunan göller bölgesinde Ordu Kano Kulübü ile incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bölgenin turizm olanaklarının gelişimi için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.

Ordu Kano Kulübü üyeleri, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek, bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Terme ilçesinde kano sporunun yaygınlaşması ve olanaklarının arttırılmasına yönelik Terme Belediyesi ile işbirliği içinde çalışmalara hazır olduklarını belirten Ordu Kano Kulübü üyeleri, bölgenin kano sporu için zengin olanaklara sahip olduğunun altını çizdi.

Terme Gölyazı Mahallesi göller bölgesinde Akgöl ve Simenit Gölleri ile gölleri birbirine bağlayan kanalların bulunduğu alanda incelemede bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Ordu Kano Kulübü üyeleri, bölgenin kano sporu için zengin olanaklara sahip olduğunu ifade etti.

İLÇEMİZİN SAKLI KALMIŞ GÜZELLİKLERİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARACAĞIZ

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme’nin turizm olanaklarının arttırılmasına yönelik çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, “İlçemiz doğal olarak birçok zenginliğe sahip. Bu zenginliklerden biri de Gölyazı bölgemizdeki göller ve göllerimizi birbirine bağlayan kanallar. Bu bölgede kano sporunun gelişimi ile alakalı Ordu Kano Kulübü’nün destekleri ile çalışmalarımıza başladık. Yapacağımız tesisleşme ile burayı kano sporu için bir cazibe merkezine çevireceğiz. Bu kadar muhteşem bir doğadan tüm Türkiye’nin faydalanabilmesi adına her adımı atmaya hazırız. İlçemizin saklı kalmış güzelliklerini gün yüzüne çıkaracağız” ifadelerinde bulundu.

Kısa süre içinde hayata geçirilecek Amazon Kano Kulübü ile birlikte yapılacak çalışmaların hızlanacağını belirten Belediye Başkanı Şenol Kul, bu süreçte çalışmalar konusunda destekte bulunan Terme Amazon Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ordu Kano Kulübü üyelerine de teşekkür etti.


Terme’de dolandırıcılığa karşı vatandaşlar bilgilendirildiÖnceki Haber

Terme’de dolandırıcılığa karşı vatandaşl...

Başkan Şenol Kul, mesaiye vatandaşları dinleyerek başlıyorSonraki Haber

Başkan Şenol Kul, mesaiye vatandaşları d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!