Terme’de Samsunspor’un 55. yıl coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de Samsunspor’un 55. yıl coşkusu
Samsunspor Kulübü'nün kuruluşunun 55. kuruluş yıl dönümü Terme’de düzenlenen coşkulu etkinlikle kutlandı. Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda 20.55’te yapılan 55. yaş günü etkinliğine eski Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve çok sayıda taraftar katılım gösterdi.

Yıllardır 30 Haziran'da kutlanan kulübün kuruluş günü, bu yıl şehrin plaka numarası olan 55'e denk gelmesiyle daha coşkulu kutlandı.

Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte kırmızı-beyazlı taraftarlar, sırayla dizilerek “55” rakamını oluşturdular. Saatler 20.55’i gösterdiğinde ellerindeki meşaleleri yakan taraftar, etkinliğe katılan eski Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a tezahürat etiler.

Şenol Kul’dan Tam Destek!

Taraftarların ve grupların olmadığı yerde spor kulüplerinin de olmayacağını belirten eski Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Genç Termeliler Taraftar Grubu’na ve etkinliğe destek verenlere teşekkür etti. Eski başkan Şenol Kul, Samsunspor için çeşitli mücadeleler veren Genç Termeliler Taraftar Grubuna tam destek verdiğinin altını çizdi.

Tüm Samsunluların ortak sevdası, ortak tutkusu Samsunspor için yağmurda, çamurda hep beraber yürüdüklerini anımsatan Şenol Kul, “İnşallah bundan sonra Samsunsporumuzun şampiyonluğunda da beraber yürüyeceğiz. Samsunspor, çok büyük bir vizyon ortaya koydu. Hedefimiz sadece Süper Lig değil, Avrupa. Bu bir hayal değil gerçektir. Bugün burada Samsunspor’u yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik sonrasında Şenol Kul’un yaptığı konuşmayı “Taraftarız biz çekeriz cefa, Şenol başkan bizi unutma!” tezahüratlarıyla alkışlayan vatandaşlara Şenol Kul, “Sizi unutmak mümkün değil” diyerek karşıladı.

Etkinlik sonrasında meydan alanı taraftarlar tarafından temizlendi.

Anahtar Kelimeler:
Otomobil fındık tarlasına uçtu: 4'ü çocuk 8 yaralıÖnceki Haber

Otomobil fındık tarlasına uçtu: 4'ü çocu...

Terme’de korkutan kaza: 2 yaralıSonraki Haber

Terme’de korkutan kaza: 2 yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!