Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

TERME’DE SOKAK NE DİYOR?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TERME’DE SOKAK NE DİYOR?
Fındık sezonunun bitmesiyle Terme’de hareketlilik başladı. Her seçim öncesi belediye başkan adaylarının kim olacağı merakla beklendiği gibi önümüzdeki yerel seçimler öncesi de partilerin belediye başkan adaylarının isimleri merak konusu oldu.

   Mevcut Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç devam mı, tamam mı?  AK Parti’de başka adaylar var mı? MHP, AK Parti’yi mi destekleyecek, kendi adayıyla mı seçime girecek? Şenol Kul aday mı? Muhalefet çatı aday çıkarabilecek mi?
   Sokakta Şenol Kul sesleri… 
   AK Parti’de
   Durum Ne Olur?
   31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi en çok merak edilen konuların başında şüphesiz Terme Belediye Başkanı Av. Ali Kılıç’ın tekrar aday olup olmayacağı.   
   Özellikle son aylarda görev alanına giren lokasyonda birçok belediye yatırımı ve hizmetinin açılışını yaptı.
   Henüz ağzından tekrar aday olmaya dair bir beyanat çıkmayan Av. Ali Kılıç’ın yeniden AK Parti’nin belediye başkan adaylığı sokağın gündeminde.
   Sokakta siyaset konuşan vatandaşların çoğunluğu eski Başkan Şenol Kul’un AK Parti tarafından tekrar aday yapılacağını ve bir çok dönem daha görev yapmak istemesinin çok doğal olduğunu dile getiriyor.
   MHP yol ayrımına gelir mi?
   Cumhur İttifakı bileşeni Milliyetçi Hareket Partisi’nde ise iki yol var. İlki AK Parti’nin adayına destek vermek. İkinci yol da AK Parti’den Terme’yi istemek ve kendi adayı ile seçimlere girmek. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz?
   Vatandaş “Efsane Başkan” 
   Kul diyor!
   Terme’de yaklaşan 2024 yerel seçimler öncesi Termeli vatandaşlar 2014-2019 yılları arasında Terme Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Şenol Kul’u yeniden başkan olarak görmek istediklerini dile getiriyorlar.
   2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti Terme Belediye Başkan Adayı olan ve aldığı yüzde 49,8’lik oy ile Terme Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şenol Kul, ilçede bir dönem belediye başkanlığı görevinde bulunmuştu.
   2019 yılında gerçekleştirilen seçimlerde ise AK Parti Genel Merkezi tarafından dönemin ilçe başkanı ve şuan Terme Belediye Başkanı olan Ali Kılıç aday gösterilerek seçimi kazanmıştı.
   Seçimlere 6 aylık bir süre kala Termeli vatandaşlarla yapılan görüşmelerde Belediye Başkanlığı süresince Terme’de çeşitli yatırımlarda bulunan ve vatandaşlarla yakın ilişkiler kuran Şenol Kul’u yeniden belediye başkanı olarak görmek istediklerini söylerken, vatandaşlar Şenol Kul’un Terme’nin ‘Efsane Başkan’ı olduğunu dile getiriyorlar.


Termespor birlik ve dayanışma toplantısıÖnceki Haber

Termespor birlik ve dayanışma toplantısı

ÇİFTÇİLER İSYANDA!Sonraki Haber

ÇİFTÇİLER İSYANDA!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!