Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Terme’deki Pozitif Vaka Sayısı Açıklandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’deki Pozitif Vaka Sayısı Açıklandı!
Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Terme’de vaka sayısının 5 bin 908 kişi olduğuna işaret ederek, eş-dost ziyaretlerinin yapılmamasını istedi.

Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs tablosunda 'çok yüksek riskli il' konumunda yer alan Samsun'da mutasyonlu virüsün tüm ilçelere yayıldığı açıklanırken, geçtiğimiz hafta 4 bin 724 vaka tespit edilmişti. Samsun Valisi Zülkif Dağlı ilçeleri gezerek tedbirleri yerinde denetliyor, alınması gereken kararları gözden geçiriyor.

Samsun'un Terme ilçesinde Vali Dağlı başkanlığında kamu kurum temsilcilerinin katıldığı, korona virüs vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi. Vali Dağlı, Kaymakam vekili Şükrü Yıldırım ve Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan bilgi aldı.

HES KODU SORULACAK

Vatandaşlardan cenazelere katılımın asgari seviyede tutulmasının yanı sıra, akraba ile taziye ziyaretlerinin de bir süre daha ertelenmesini isteyen Vali Dağlı, ilçe merkezinde ana arterlerde HES kodu sorgulanacağını ve toplu çalışılan işyerlerinde maske, mesafe ve hijyene daha çok dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

MUHTAR VE İMAMLAR AKTİF GÖREV ALMALI

Terme ilçesinde tanı konan toplam vaka sayısının 5 bin 908 kişi olduğuna işaret eden Vali Dağlı, şu ana kadar 14 bin 907 kişinin Kovid-19 aşısını yaptırdığına, karantinada olanların kuralları ihlal etmemesi ve temaslıların eksiksiz bir şekilde bildirilmesi konusuna dikkati çekerek, 65 yaş üzeri aşılanma konusunda ve karantina sürecinde mahalle muhtarları ve imam hatiplerin birlikte çalışarak, bu konuda daha aktif görev almasını istedi.


Türkiye, Terme ile okumayı sürdürüyorÖnceki Haber

Türkiye, Terme ile okumayı sürdürüyor

Terme’de karayolunda bıçaklı saldırı: 1 yaralıSonraki Haber

Terme’de karayolunda bıçaklı saldırı: 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!