YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Termeli İş İnsanı DEVA Partisi Başkan Yardımcısı Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Termeli İş İnsanı DEVA Partisi Başkan Yardımcısı Oldu
Saray Pirinç sahibi Termeli iş insanı Halil Karaçuha, DEVA Partisi Samsun İl Başkan Yardımcısı İl Ekonomi Başkanı oldu.

Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) Samsun İl Teşkilat Başkan Yardımcısı İl Ekonomi Başkanı, Termeli iş insanı Halil Karaçuha oldu.

DEVA Partisi Samsun Kurucu İl Başkanı Kebire Birer Türk tarafından göreve getirilen Halil Karaçuha, Terme Vizyon Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Partimizce yapılan istişareler sonucunda DEVA Partisi Samsun İl Başkan Yardımcılığı Ekonomi Başkanı görevine layık görüldüm. Ülkece içerisinde bulunduğumuz bu süreçte görevimi en iyi şekilde yerine getireceğim inancında olan öncelikle Partimiz Genel Başkanı Ali Babacan’a, İl Başkanımız Kebire Birer Türk’e, il yönetim kurulumuza ve üyelerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Halil Karaçuha Kimdir?

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terme’de tamamlayan Halil Karaçuha, baba mesleği olan çeltik fabrikası işletmesini devralarak iş dünyasına katılmıştır. İş insanı Halil Karaçuha aynı zamanda, Termespor Yönetim Kurulu Üyeliği ve Terme Genç İş İnsanları Derneği’nde (TEGİAD) görevini de sürdürmektedir. Halil Karaçuha, evli ve 1 kız, 1 erkek çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
“TEDAŞ'ı neden parçalara bölüp özelleştirdiniz?”Önceki Haber

“TEDAŞ'ı neden parçalara bölüp özelleşti...

Başkan İbrahim Yavuz: “Esnafın Gücü Kalmadı”Sonraki Haber

Başkan İbrahim Yavuz: “Esnafın Gücü Kalm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!