YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Türkiye İş Bankası 97 yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye İş Bankası 97 yaşında
Türkiye İş Bankası 97. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Türkiye İş Bankası Terme Şubesi Müdürü İlknur Bingöl, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1924 yılında çizdiği yol haritamız doğrultusunda pusulamızdan şaşmadan aynı ruhla yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Türkiye İş Bankası Terme Şubesi çalışanları, 97. kuruluş yıldönümü nedeniyle Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda kutlama programı gerçekleştirdi. Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan kutlama töreni, saygı duruşunda bulunulması ile devam etti.

Türkiye’nin bankasının kuruluşunun 97. yılında gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren banka müdürü İlknur Bingöl, “Kuruluşumuzdan günümüze kadar 97 yıldır Türkiye’nin bankası olarak tek gayemiz lider, öncü ve güvenilir banka konumunu bölgesel finansal güç olarak sürdürebilmektir. Müşterilerimizin takdirine layık olabilmek için hizmetlerini her geçen gün geliştiren İş Bankası olarak, emin adımlarla geleceğe ilerleyen Türkiye’nin 1 numaralı bankası olma yolunda istikrarla yürüyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1924 yılında çizdiği yol haritamız doğrultusunda pusulamızdan şaşmadan aynı ruhla yolumuza devam ediyoruz. İş Bankası’nın bankacılık sektöründe lokomotif olma başarısı bizler için en büyük gurur kaynağıdır. Bankamızın bugünlere gelmesinde emeği olan değerli çalışma arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyorum. Büyük bir özveriyle işlerini yapan İş Bankası Ailesi’nin çalışanlarına sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar diliyorum. 97. kuruluş yıl dönümümüz İş Bankası ailesine kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Konu: Yüksek fiyatlı elektrik tüketimi, Çözüm: İtibardan tasarrufÖnceki Haber

Konu: Yüksek fiyatlı elektrik tüketimi,...

YEPAŞ dile geldi! Termeli vatandaştan ‘Özür diledi’Sonraki Haber

YEPAŞ dile geldi! Termeli vatandaştan ‘Ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!