2. Geleneksel Veteran Turnuvası’nın şampiyonu Hitek Nakliyat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2. Geleneksel Veteran Turnuvası’nın şampiyonu Hitek Nakliyat
8 takımın katıldığı 2. Geleneksel Topkaroğlu Yapı İnşaat Müteahhitlik Ramazan Veteranlar Futbol Turnuvası finalinde Hitek Nakliyat Orman Ürünleri takımı şampiyon oldu.

Geleneksel olarak düzenlenen Terme futbol turnuvası “2023 Ramazan Veteran Futbol Turnuvası” adıyla 31 Mart – 18 Nisan tarihleri arasında düzenlendi.

Futbol turnuvasında Hitek Nakliyat, Ucuzcu Market, Kozmik Sigorta, Terme İlçe Tarım Müdürlüğü, Yavuz Pen, Sekmen Manav, Terme Esnaf Sanatkârlar ve İzo-Gün adıyla takımlar kuruldu. Dostluk ve spor başlığıyla sürdürülen turnuvalarda seyircilerin de coşkusuyla eğlenceli dakikalar yaşandı.

18 Nisan’da Hitek Nakliyat ile Sekmen Manav arasında oynanan final maçı 4 – 2 olarak skor tablosuna yansıdı. Maç sonu Hitek Nakliyat takımı turnuvanın şampiyonu olurken seyirciler tarafından büyük coşku yaşandı. Turnuvanın gol kralı 17 gol ile Hitek Nakliyat’tan Abdül Kadir Küçük, en centilmen takımı ise Terme İlçe Tarım Müdürlüğü oldu. Hitek Nakliyat’ın şampiyon olduğu turnuvada Sekmen Manav 2., Terme Esnaf Sanatkarlar 3., Terme İlçe Tarım Müdürlüğü ise 4. oldu.

Turnuva finaline, MHP Terme İlçe Başkanı Sezgin Akansu, Terme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Aktepe, AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Bahri Kara, SAMTER Başkanı Recep Ormancı ve futbol severler katıldı.

Final maçı sonrası dereceye giren takım ve oyunculara protokol üyeleri tarafından ödül ve plaketleri takdim edildi.

AE Spor Organizasyon sorumlusu Ahmet Çırak ve Emrah Çağlar, geleneksel hale getirilen futbol turnuvalarının büyütülerek sürdürüleceğini belirtti.


Terme İlçe Müftülüğünden çocuklara bayram desteğiÖnceki Haber

Terme İlçe Müftülüğünden çocuklara bayra...

Terme’de protokol bayramlaştıSonraki Haber

Terme’de protokol bayramlaştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!