YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Bafra’daki katliamın zanlısı tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bafra’daki katliamın zanlısı tutuklandı
Samsun’un Bafra ilçesinde 3 kişiyi silahla vurarak öldüren şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un Bafra ilçesi Kolay Mahallesi’nde bulunan baraj mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, alkol aldıktan sonra saat 4.30 sıralarında arkadaşlarıyla tartışma yaşayan Oğuz B. “Bana yanlış yaptınız” diyerek arkadaşlarına ateş açıktı. Oğuz B., İsmail Varol’a (25) ve Orhan Yüksel’e (27) silahla ateş etti. Oğuz B., silah sesleri üzerine uyanarak ne olduğunu anlamak için dışarı çıkan Mustafa Önbaş’a (53) da silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu İsmail Varol, Orhan Yüksel ve Mustafa Önbaş olay yerinde hayatlarını kaybederken, karavanda bulunan Kemal Y. ise olay yerinden kaçarak emniyete sığındı.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Yaşanan olay sonrasında katil zanlısı Oğuz B. babasını arayarak durumu anlattı ve intihar edeceğini söyledi. Oğuz B.’nin babası durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen jandarma ekipleri şahsı silahla birlikte gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şahıs jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Bafra Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

KAVGAYI AYIRIRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Kavgayı ayırırken Oğuz B.'nin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybettiği iddia edilen balıkçı Mustafa Önbaş için Kızılırmak Mahallesi Çatalkaldırım'daki evinin önünde helallik alındı. Önbaş, helalliğin ardından Yakıntaş Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde defnedildi.

Hayatını kaybeden Mustafa Önbaş, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun’da mavi ilçe sayısı 2 olduÖnceki Haber

Samsun’da mavi ilçe sayısı 2 oldu

Başkan Akbulut esnaf desteklemelerini değerlendirdiSonraki Haber

Başkan Akbulut esnaf desteklemelerini de...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!