Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Samsunlu olmayan bir Samsun Sevdalısı OSMAN KAYMAK TERME’DEYDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsunlu olmayan bir Samsun Sevdalısı OSMAN KAYMAK TERME’DEYDİ
Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Osman Kaymak Terme’de Okumuş Tesislerinde halkla buluştu.

   Eski Samsun Valisi, AKP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak Terme’de Okumuş Tesisleri’nde 2024 Yerel Seçimlerinde neden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu Termelilere açıkladı.

   Büyük bir kalabalığın olduğu gözlenen buluşmaya AK Parti Terme İlçe Başkanı İsa Baş, Kadın Kolları Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Başkanı Ercan Kaya, STK’lar ve vatandaşlarla katıldılar.

“Benim derdim Samsun’da sadece belediye başkanı olmak değil, Samsun’a ve bu halka hizmet etmek için yola çıktım” diyen  Osman Kaymak konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

   “Sevgili Samsunlular beni iyi tanırlar. 2017 – 2020 yılları arasında 3 Yıl Samsun’da Valilik yaptım. Şimdi İçişleri Bakanlığında Mülkiye Başmüfettişi olarak göreve devam ediyorum. Bana Samsunlu değilsin, neden Samsun’dan aday adayı oldun diyorlar. Benim için anket yapılsın, temayül yoklamaları yapılsın, Samsun halkı beni tercih ettiğini göreceklerdir. Ben bu konuda iddia ediyorum. Bunun yanında Samsunun siyasi olarak şanslı olduğu konular var. Akif Çağatay Kılıç Bakanımızın Sayın Cumhurbaşkanımız yanında olması, Mehmet Muş Bakanımızın TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı, Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz başkanımızın genel başkan yardımcısı olması bizler için büyük bir şans. Samsun’un hizmet almasında çok önemli bir siyasi ayaktır. Bu kente hizmet etmenin heyecanını hep yüreğimde taşıdım. Samsun’da valilik yaptığım yıllardan biliyorum. Bu kent hizmete layıktır. Hedefimiz Samsun halkının daha iyi bir yaşam seviyesine ulaşması. İktidarı, muhalefeti, kurumlarla, Samsun'un tüm bileşenleri Ankara ile uyum içerisinde çalışırsa, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu ekiple Samsunumuzun çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar yapılanların üstüne ne koyabiliriz onun gayreti içerisinde olacağız. Ama her şeyden önce hayatlara dokunacağız. Bizler insanları mutlu etmek istiyoruz. Gönüllere dokunamıyorsanız sizin yaptığınız parklar, bahçeleri köprüler, yollar amacına ulaşmış olmaz. Aday adayı olmamın bir başka nedeni ise Fatih Sultan Mehmet Han’ın aldığı İstanbul’da çok başarılı belediye başkanlığı yaptığı için Başbakanlığa, oradan da Cumhurbaşkanlığına ulaştı. Bugün ise artık dünya lideri. Böyle bir insanın emrinde çalışmak varken, sadece belediye başkanı olacağım diye başka partiden aday olmam sözkonusu bile olamaz. Bugün bu toplantıyı düzenlediği için Ahmet Demir kardeşime ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”


New YorkÖnceki Haber

New York

Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol Kul'dan Milletvekillerine ziyaretSonraki Haber

Terme Belediye Başkan aday adayı Şenol K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!