Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Tayini çıkan savcılar için veda yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tayini çıkan savcılar için veda yemeği
2022 yılı yaz kararnamesi ile tayinleri çıkan cumhuriyet savcıları için Terme Adliyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Hâkim ve savcılar 2022 yaz kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcısı Gamze Güner ve Cumhuriyet Savcısı Şerife Pamuk Çetin için Terme Adliyesi tarafından veda yemeği düzenlendi.

Terme’de görev yapan Cumhuriyet Savcısı Gamze Güner Uşak Cumhuriyet Savcılığı’na, Cumhuriyet Savcısı Şerife Pamuk Çetin ise Elazığ Cumhuriyet Savcılığı’na atandı.

Programa, Terme Kaymakamı Metin Maytalman, Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Terme Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Yenikaya, Terme Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, Terme Emniyet Müdürü Mehmet Karademir ve Terme Belediyesi Başkan Vekili Kemal Alemdar ile hakimler, savcılar, adliye personeli ve avukatlar katıldı.

Veda yemeğinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Terme Cumhuriyet Başsavcısı Seçkin Şahan, “Tayini çıkan savcılarımız için bir araya geldik. İki savcımızda adliyemize büyük değerler kattılar. Yeni görev yerlerinde savcılarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Cumhuriyet Savcısı Gamze Güner ve Şerife Pamuk Çetin yaptıkları konuşmada Terme’nin ilk görev yerleri olması dolayısıyla özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, ‘Mahkeme kadıya mülk değil’ diyerek Terme’deki görevlerine veda ettiler.

Program sonunda tayini çıkan savcılara protokol üyeleri tarafından hediye ve plaketleri takdim edildi.


Siyasi parti ilçe başkanları asgari ücreti değerlendirdiÖnceki Haber

Siyasi parti ilçe başkanları asgari ücre...

Üreticilere ekipmanlar teslim edildiSonraki Haber

Üreticilere ekipmanlar teslim edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!