Reklamı Geç
Zeynep bastik reklam

Üreticilere ekipmanlar teslim edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üreticilere ekipmanlar teslim edildi
Terme’de kırsal kalkınma destekleri kapsamında hibe desteğinden yararlanmaya hak kazanan çiftçilere makine ve ekipmanları teslim edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarıma Dayalı Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” kapsamında Terme ilçe sınırları içerisinde hibe desteğinden yararlanmaya hak kazanan 86 çiftçiye makine ve ekipmanları teslim edildi.

2021 – 2022 döneminde projeye başvuruda bulunan çiftçiler arasından uygun şartları taşıyan 141 kişiye destek çıktı. Asil ve yedek listeden oluşan 141 kişinin 55’i haklarından feragat ederek desteklemeden yararlanamadı.

Çiftçilere verilen desteğin devam edeceğini belirten Tarım ve Orman İlçe Müdürü Tuncay Demir, kırsal kalkınma destekleri hibe projesinin 2022 ve 2023 yıllarında da devam edeceğini vurguladı.

Hibe projesinden feragat eden çiftçilerin haklarının asil ve yedek listede bulunan diğer çiftçilere devredileceğini ifade eden Müdür Tuncay Demir, “Çiftçilerimizi üretime teşvik etmek ve makine ekipman desteklemesinde bulunmak üzere Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından başlatılan proje kapsamında tüm ülke genelinde olduğu gibi Terme’de de yüzlerce çiftçimiz programdan yararlandı. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tayini çıkan savcılar için veda yemeğiÖnceki Haber

Tayini çıkan savcılar için veda yemeği

Başkan Kılıç'tan Kurban Bayramı mesajıSonraki Haber

Başkan Kılıç'tan Kurban Bayramı mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!