YILDIZLAR HOLDİNG 19 MAYIS

Terme’de Pankartlı Korona Önlemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de Pankartlı Korona Önlemi
Terme’de bir vatandaş tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı tedbir amaçlı evinin kapısına “Korona virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Lütfen anlayış gösterin” yazdı.

Terme’nin Bağsaray Mahallesi’nde yaşayan Özgür Yazıcı, korona virüsüne karşı kendi önlemini kapısına misafir kabul etmediğini yazarak aldı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı Türkiye genelinde tedbirler alınmaya devam ediyor. Terme’de yaşayan Özgür Yazıcı ise, evine misafir kabul etmeyerek korona virüs salgınından korunmak için kendi yolunu çizdi. Komşularının sıklıkla ziyarette bulunmak istemesinden şikâyetçi olan Özgür Yazıcı, kapısına “Korona virüs nedeniyle misafir kabul etmiyoruz. Lütfen anlayış gösterin. Teşekkürler” ifadelerini yazdı.

Komşularının misafirliğe gelmesini her zaman istediğini ancak bu süreçte herkes için tehlikeli olduğunu dile getiren Özgür Yazıcı, “Devletimizin bilgilendirmesi üzerine virüsün ülkemizdeki etkilerini görüyoruz. Ben ve ailem elimizden geldiğince temkinli davranıyoruz, gerekmedikçe mahallemizde sokağa çıkmıyor ilçe merkezine gitmiyoruz. Evimize misafir gelmesinden şikayetçiydim, bende evimizin dış kapısına böyle bir not bırakarak komşularımızı uyarmak istedim. Önce tepki gösterdiler ama daha sonra onlarda bu durumu ciddiye alarak misafirliğe gitmemeye başladılar” diye konuştu. Çevresindeki 10 haneyi de bu uygulamaya katmaya vesile olan Özgür Yazıcı, “Evinizde, ailenizle kalın güvende olun” çağrısında bulundu.


Fırıncılar Ramazan Pidesi Çıkaracak Mı?Önceki Haber

Fırıncılar Ramazan Pidesi Çıkaracak Mı?

HEDEF, BİN 100 KİLOMETRE!Sonraki Haber

HEDEF, BİN 100 KİLOMETRE!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!