Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Terme’de zafer kutlamaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’de zafer kutlamaları
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 77.25 oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Termeliler, davullu zurnalı kutlamalar yaptı.

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı oldu. Sandıkların yüzde 80 oranında açılmasıyla birlikte Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na akın eden vatandaşlar gelişmeleri buradaki dev ekrandan takip etti.

Meydandaki büyük kalabalığa Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, MHP İlçe Başkanı Sezgin Akansu ve partililer katıldı.

TÜRKİYE 14 MAYIS’TA DA 28 MAYIS’TA DA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞADI

“29 Mayıs İstanbul’un fethinin 1 gün öncesi ülkemizin zaferini taçlandıran siz kıymetli kardeşlerim Allah’a ne kadar şükretsek azdır” diyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Çünkü bu akşam kazanan Filistin, Kudüs, Azerbaycan, dünyadaki tüm mazlumlar oldu. Dolayısıyla inşallah Türkiye Yüzyılına adım attığımız bu günlerde ‘Doğru zaman doğru adam’, ‘Durmak yok Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam’ diyen sizler kazandınız. Bizim ayak sesimizi fetöcüler duydu, PKKlılar duydu. Onlar zannetti ki, 7 düvel bir araya gelince biz bu ülkeyi yıkarız. Ama bu ülkenin vatan, millet, bayrak sevdasını hesaplayamadılar. ‘Merak etmeyin! Bayrak, vatan, millet varsa biz buradayız sizler de kim oluyorsunuz?’ dediler. İşte bu akşam şahane şekilde Terme Meydanındayız. Bizim milletimiz hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta tüm dünyaya demokrasi şöleni yaşattı” diye konuştu.

“ATİNA’YA, RUSYA’YA, WASHİNGTON’A ZAFERİN YOLU GÖSTERİLDİ”

Burada vatandaşlara seslenen AK Parti İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “Allah’a şükürler olsun AK Partimizin, Cumhur İttifakımızın 17. zaferini kutluyoruz. Bugün burada asıl olan sizin zaferiniz, asıl olan milletimizin zaferidir. Bu akşam Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, bu akşam 81 il aslında Atina’ya, Rusya’ya, Washington’a, Brüksel’e ve tüm dünyaya zafere giden yolun milletten geçtiğini bir kez daha gösterdi. Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi, bu akşam Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan hiçbir vatandaşımız kaybetmedi. Esasen 85 milyonumuz kazandı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kazandı. Terme’de Cumhurbaşkanı Adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 38 bin 112 kıymetli oy verildi. Kıymetli hemşehrilerimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Sezgin Akansu ise şu açıklamalarda bulundu:

“MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkmış olduğu bir yol vardı. Bu yolda biz de kendi üzerimize düşen görev neyse onu yüklendik. Ben kendi camiama, gönül vermiş tüm ülkücü kardeşlerime, dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca AK Parti’ye gönül vermiş, MHP’ye gönül vermiş teşkilatımızın çalışanlarına da bu gece bizi burada böyle coşkuyla buluşturan tüm Termeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sizler bizleri mahcup etmediniz Allah’ta sizleri mahcup etmesin.”

Konuşmalar sonrası havai fişek gösterileriyle coşkulu anlar yaşanan Terme Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda davullar ve zurnalar çalındı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalar kapsamında uzun araç konvoylarıyla “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atıldı.


Türkiye Yüzyılı Başlıyor!Önceki Haber

Türkiye Yüzyılı Başlıyor!

Ferda Ergün: “Fındık üzerinden manipülasyonlar başladı!”Sonraki Haber

Ferda Ergün: “Fındık üzerinden manipülas...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!