Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Yeni sağlık ocağı 2022’de hizmete girecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni sağlık ocağı 2022’de hizmete girecek
Terme Aile Sağlığı Merkezi’nin (ASM) yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “İlçemize kazandırılan yeni Aile Sağlığı Merkezi binasının 2022 yılının ilk çeyreğine tamamlanacağı planlanıyor” dedi.

AK Parti Terme İlçe Teşkilatı, Bahçelievler Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu, sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pandemi sürecinde özellikle korona virüs ile mücadele kapsamında hayatlarını ortaya koyan başta sağlık çalışanlarının talepleri olmak üzere, ilçede yürütülen sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılması ve daha verimli hale gelmesi için yetkili birimlerce istişarede bulunan AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, “İlçemizde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Emniyet Müdürlüğü ve SGK gibi kamu kurumlarının bulunduğu bölgeye planlanan ve inşaatı devam eden Terme Aile Sağlığı Merkezi tamamlandığında vatandaşlarımızın sağlık ocağında yaşadığı yoğunluk sıkıntısı hafiflemiş olacak. İlçemize kazandırılan yeni Aile Sağlığı Merkezi binasının 2022 yılının ilk çeyreğine tamamlanacağı planlanıyor” diye konuştu.

Sağlıkta olduğu gibi diğer alanlarda da yatırımların hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Mümin Ertan, “Sağlık alanındaki bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Milletvekillerimize ve İl Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ederim” dedi.

“TERME İÇİN BÜYÜK BİR İHTİYAÇTI”

Yeni yapılan ASM binası bünyesinde aynı zamanda 112 acil servis istasyonunun da yer alacağını kaydeden İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Başeskioğlu, “Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi, sağlık alanında ilçemize büyük bir katkı sağlayacak. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımız sağlık ocağına yoğun talepte bulunuyor. Yeni ASM Terme için büyük bir ihtiyaçtı” şeklinde konuştu.

Terme’de 112 acil sağlık ekiplerinin sorunlarını dile getiren 112 Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu Şükrü Özyurt ise, “Geçtiğimiz aylarda ilçemizde faaliyet gösteren 112 acil servis istasyonuna 1 ekip daha kazandırarak toplam ekip sayımızı 3’e çıkardık. Termemizde tam ihtiyaç olan 4. ekibimiz için de çalışmalarımız devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

ASM inşaat bölgesindeki incelemelerde, Terme İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Başeskioğlu, 112 Sağlık Hizmetleri İstasyon Sorumlusu Şükrü Özyurt, AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan, parti yönetiminden Mustafa Çelebi ve İsa Baş’ta yer aldı.


Terme Belediyesi 2022 Mali Bütçesi kabul edildiÖnceki Haber

Terme Belediyesi 2022 Mali Bütçesi kabul...

Elinize sağlık ‘Terme Bilgi Gazetesi’Sonraki Haber

Elinize sağlık ‘Terme Bilgi Gazetesi’

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!