Reklamı Geç
amazon avcılar reklam

Terme’nin ‘Güven Hocası’ Hayatını Kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Terme’nin ‘Güven Hocası’ Hayatını Kaybetti
Samsun futbolunun önde gelen isimlerinden Güven Gümüşdağ, bir süredir korona virüs tedavisi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti.

Futbolda pandemi öncesinde Evcispor Kulübünü çalıştıran Termeli Güven Gümüşdağ, bir süredir korona virüsle mücadele ediyordu. 59 yaşındaki çalıştırıcıdan bu sabah saatlerinde kötü haber geldi. Tecrübeli teknik adam hayatını kaybetti. Gümüşdağ geçen sezon Evcispor Kulübünü, Samsun Süper Amatör Ligi'nde şampiyon yaparak, Bölgesel Amatör Lig'e yükseltmişti. Gümüşdağ, Samsun Kadıköyspor, Çarşambaspor, Samsunspor ve Termespor gibi çeşitli futbol kulüplerinde görev almıştı.

Koronadan Hayatını Kaybetti

Korona virüse yakalanan Güven Gümüşdağ, Bafra’da bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. 2 Aralık Çarşamba günü yoğun bakıma alınarak entübe edilen Gümüşdağ, 4 Aralık Cuma günü sabah erken saatlerde yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Güven Gümüşdağ’ın cenazesi Cuma günü ikindi namazına müteakip Samsun Derecik Mezarlığı’na defnedildi.

“Güven Hoca Gitti Canım Gitti”

Futbol camiasının sevilen isimlerinden Gümüşdağ’ın hastanedeki durumuna ilişkin gelişmeleri Güven Gümüşdağ’ın sosyal medya hesabından paylaşan kızı, 2 Aralık tarihinde şu mesaja yer vermişti:

“Ben Güven Hocanın kızıyım. Arayan soran mesaj atan herkesden Allah razı olsun. Cevap veremediklerim kusurumuza bakmasın çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Babam yoğun bakımda entübe edildi, şuan uyutuluyor. Malesef şimdilik durumunda bir gelişme yok. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Sizde dualarınızı esirgemeyin lütfen. Olumlu bir gelişme olduğunda hemen paylaşacağım. Benim babama inancım tam, o bizi bırakmaz. Allahım bize sabır ona güç kuvvet versin inşallah.”

Güven Gümüşdağ’ın hayatını kaybettiğini de sosyal medya hesabından açıklayan kızı, “Kaybettik Güven Hoca gitti canım gitti nefesim gitti bittim” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Terme’de minibüsçüler ayaklandı, gerginlik yükseldiÖnceki Haber

Terme’de minibüsçüler ayaklandı, gerginl...

Samsun’da DEAŞ'a şafak operasyonuSonraki Haber

Samsun’da DEAŞ'a şafak operasyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!